top of page

НАВЧАЛЬНА  БУХГАЛТЕРІЯ

Новини і події

Пошук
  • Фото автораobliklab

Привітання випускникам 2022 спеціальності «Менеджмент»

Щиро вітаємо вас з успішним завершенням навчання. Сьогодні знаменна, визначна дата у вашому житті. Ви стали фахівцями своєї справи, впевнено крокуєте у професійне життя!

Перед вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого навчального закладу.

Ми вже не називаємо вас дітьми – ви дорослі, впевнені в собі люди, здатні приймати самостійні рішення і вирішувати свою подальшу долю. Вона розпише ваше життя по-своєму, та знайте, що важливо в цьому житті залишатися людиною, пам’ятати своє коріння, своїх батьків, своїх наставників, не забувати тих, хто пліч-о-пліч допомагав вам у тривожні хвилини життя стати, у першу чергу, особистістю. Пам’ятайте своїх викладачів, які провели вас тернистим шляхом в країну професійних знань і навичок.

Бажаємо всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!



1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page